– COL·LECCIÓ –

Contes de la Berta

/ElsContesDeLaBertaColleccioEducacioEmocional
Protagonitzats per la Berta, aquests contes ens parlen d’emocions, d’empatia, d’escolta activa, de gestió de conflictes, autoestima… són contes d’Educació Emocional. Hi ha tantes realitats com punts de vista, especialment quan parlem d’emocions i de conflictes… per aquest motiu, cada llibre té un il·lustrador o il·lustradora diferent i la Berta ens sorprèn a cada nova aventura i això la fa única!
Al final de cada llibre hi trobem un apartat de propostes pràctiques i per a la reflexió.

Publicats per l’Editorial Omniabooks. Per a infants de 5 a 10 anys.

Toca els contes amb el cursor si en vols saber més!

Tu sí que m’estimes, Berta!

La Berta s’estima moltíssim els quatre animalons que viuen amb ella: la Piula, el Quisso, el Tip i la Mixa. S’estimen com si fossin germans. Una tarda, al tornar de l’escola, se’ls troba ben pansits i enfadats, i els ajuda a resoldre el seu conflicte fent una mediació. Descobreixen que l’afecte s’expressa de formes diferents.
El conte sobre comunicació afectiva i de mediació de conflictes.

Il·lustracions d’Oriol Galí Mascarilla
ISBN: 978-84-940555-1-5
Preu: 9 €

El vull comprar! Trosset del conte a YouTube

La Berta i les ulleres de visió empàtica

Un bon matí, la Berta es troba unes ulleres que li permetran veure-hi amb empatia. Quan se les posa descobreix que en Pau, el seu amic, està preocupat, en Quisso, el seu gos, trist i avorrit i la mare, dolguda amb el desordre de la seva habitació. Les comparteix amb la família i les amistats fins que un dia, s’adonen que ja no els fan falta, perquè l’empatia es pot entrenar.
Un conte sobre empatia.

Fotografies de Júlia Prunés
ISBN: 978-84-940555-2-2

Preu: 9 €

El vull comprar! Trosset del conte a YouTube

Que m’escoltes, Berta?

La Berta descobreix que escoltar és molt més que parar l’orella, ens hem de mirar i estar atents a l’expressió de la cara i del cos, el to de veu… i les emocions que acompanyen el missatge. Que hi ha interferències que ho fan difícil, com el televisor, els mòbils, la impaciència… i s’inventa la “Capsa facilitadora de converses” per guardar-les totes. Un gran invent!
Un conte sobre escolta activa.

Il·lustracions de Cristina Méndez
ISBN: 978-84-942117-1-3
Preu: 9 €

El vull comprar! Trosset del conte a YouTube

Quina emoció! La Berta se’n va de colònies.

La Berta i tota la seva classe, van de colònies a La Granja, una casa molt especial. Abans de marxar ja senten una pila d’emocions; eufòria, il·lusió, ansietat… i un cop allà, unes quantes més. Tantes, que en el conte n’hi ha més de 50 de diferents! Els monitors i monitores i les mestres que els acompanyen, els ajudaran a gestionar algunes pors, l’enyorança o la frustració i transformar-les en confiança, calma, satisfacció…
Un conte sobre consciència i regulació emocional.

Il·lustracions de Bernadette Cuxart
ISBN: 978-84-943148-5-8
Preu: 9 €

El vull comprar! Trosset del conte a YouTube

Ets única Berta!

La Berta celebra el seu aniversari amb la família, els amics i les amigues. Un cop bufades les espelmes miren el seu àlbum de fotos amb els moments més importants de la seva vida. Mentre tothom li fa saber que se l’estimen tal com és, amb les seves passions, virtuts i defectes, la Berta és única! Els avis li recorden la importància d’estimar-se a sí mateixa.
Un conte sobre autoestima i reconeixement.

Il·lustracions de Valentí Gubianas
ISBN: 978-84-944832-6-4
Preu: 9 €

El vull comprar! Trosset del conte a YouTube