– COL·LECCIÓ –

Contes per sentir i per pensar

Cada llibre recull nou històries que combinen la màgia i la quotidianitat i conviden a connectar amb les pròpies emocions i les dels altres, i també, a reflexionar sobre temàtiques com la diversitat, l’autoestima, els estereotips, els conflictes, la cooperació…
Amb un ampli diccionari emocional al final de cada llibre, amb les definicions de totes les emocions que surten en els contes. Un espai “per pensar una mica” amb exercicis i recursos que l’infant pot desenvolupar de forma autònoma.
Publicats per LluNNa Edicions.
Escrits originalment, per al Concurs BBVA de Dibuix Escolar, organitzat per la Fundació Antigues Caixes Catalanes.
Per a nens i nenes a partir de 8 anys.
Ideals per treballar en l’àmbit de l’Educació en Valors. Cada llibre disposa d’una guia didàctica per aquells i aquelles mestres que s’animin a treballar-lo a l’aula.

L’antena del Miquel

Nou històries per sentir i per pensar al voltant de temes com la regulació emocional, la frustració, l’empatia, l’autoestima, estereotips de gènere, la cooperació i la gestió de conflictes. Amb recursos i propostes “per pensar-hi una mica” i un diccionari amb les definicions de les 78 emocions, destacades en negreta, que surten en els contes.

Il·lustracions de Bernadette Cuxart
128 pàgines, tapes toves
ISBN: 978-84-946678-1-7
Mostra del llibre a Youtube