En aquest raconet de la meva pàgina, hi vaig penjant activitats i recursos que et poden fer servei. Clica sobre el document que vulguis veure i si creus que et pot ser d’utilitat, descarrega-te’l. Tingues present que darrere hi ha molta dedicació i hores de treball, respecta la seva autoria i fes-ne un bon ús. Tots els materials estan registrats.

Per a la cartellera i per dur un registre dels entrenaments

Descarrega’t el pdf amb les bases del programa i els 5 passos a seguir, imprimeix-les i penja-les en un lloc visible de l’aula o de casa per recordar-los sempre que convingui activar-ne algun.

Bases del Programa

Descarrega’t el Full de registre d’entrenaments i imprimeix-lo tants cops com faci falta. Ompliu-lo cada vegada que repetiu un entrenament amb les conclusions de la “Fi d’entrenament”. D’aquesta manera, podreu fer-la sempre igual, recordar les emocions treballades, augmentar-ne la dificultat i sobretot, veure l’evolució dels aprenentatges.

Registre d’entrenaments

Les icones del Programa

Pensades per activar o reforçar l’entrenament dels cinc passos del programa durant les activitats o per utilitzar en en moments de conflicte o d’acompanyament emocional. Són cinc icones amb l’explicació corresponent al darrere, i un sisè amb les preguntes de Fi d’entrenament (fi de final i de finalitat) que activen el procés de metacognició amb el que finalitzen els entrenaments. Són resistents i fàcils de netejar.

Les podeu adquirir fent algun taller o formació, o bé me les podeu demanar a través del següent formulari i us les faré arribar on em demaneu (+ despeses d’enviament).

Preu: 5€

Vull participar al verkami

Vull informació

Cartes d'entrenament Empâtik

Les Cartes d’entrenament

Baralla de cartes dissenyada per entrenar tots i cadascun dels passos del Programa Empâtik, de forma lúdica i visual.

· 45 emocions de 6 famílies emocionals diferents (en fotografia)

· 5 passos Empâtik i carta de Fi d’entrenament (fi de final i de finalitat)

· 5 propostes d’entrenament

Preu: 15€

Participar al verkami

Vull informació

Crea les teves cartes i amplia la baralla

La Rumba de l'empatia

La Rumba de l’empatia és la presentació del Programa i un recurs que parla sobre les bases de l’empatia i la seva funció. Interpretada en Llengua de Signes Catalana (LSC) i també en sistema pictogràfic per fer-la accessible a tothom.

Acompanyada d’una guia didàctica amb la introducció al Programa i algunes activitats per treballar-les a Educació Primària: