Sempre he pensat que la música i les cançons són un potent recurs d’expressió emocional i de comunicació afectiva. Des de petita que m’acompanya i fa més de 30 anys que toco la bateria, formant part de diferents grups d’animació infantil, música tradicional, blues i rock… Em considero músic aficionada.

He escrit algunes cançons i gravat algun disc:

Disc A flor de pell

El massatge infantil és un potent recurs per a la regulació emocional i el benestar, que podem utilitzar des del néixer. L’any 2010, amb la col·laboració d’una pila d’amics i amigues músics, vam enregistrar i publicar el disc A flor de pell; un recull de nou cançons i un conte per acompanyar jocs, carícies i massatges per a infants de 0 fins a 7 anys i les seves famílies.

Si vols aconseguir un dels pocs cds que em queden, demana-me’l i te’l faig arribar on em diguis. Preu: 5€ + despeses d’enviament

Pots escoltar-ne un tastet en aquests enllaços:

La mare t’estima (cançó de bressol)

Tastet de la 1a part

Tastet de la 2a part

La Rumba de l'empatia

Les cançons, també són un bon recurs per transmetre i memoritzar informació.

Per aquest motiu, he escrit i enregistrat la Rumba de l’empatia, una cançó que ens explica què és i per a què serveix l’empatia i ens recorda els cinc passos d’Empâtik per entrenar-la. Interpretada en Llengua de Signes i molt aviat, en pictogrames, la fa més accessible per a tothom. Aviat, qui la vulgui treballar a l’aula, també es podrà descarregar una petita guia didàctica per fer-ho.

La Rumba de l’empatia (amb interpretació en LSC)