La música i les cançons són un potent recurs d’expressió emocional i de comunicació afectiva. Des de petita que m’acompanya i fa més de 30 anys que toco la bateria, formant part de diferents grups d’animació infantil, música tradicional, blues i rock… Em considero músic aficionada.

He escrit algunes cançons i gravat algun disc. Si en vols saber més, toca’ls amb el cursor:

Disc A flor de pell

El massatge infantil és un potent recurs per a la regulació emocional i el benestar, que podem utilitzar des del néixer. L’any 2010, amb la col·laboració d’una pila d’amics i amigues músics, vam enregistrar i publicar el disc A flor de pell; un recull de nou cançons i un conte per acompanyar jocs, carícies i massatges per a infants de 0 fins a 7 anys i les seves famílies.

Si vols aconseguir un dels pocs cds que em queden, demana-me’l i te’l faig arribar on em diguis. Preu: 5€ + despeses d’enviament
El vull comprar!

Pots escoltar-ne un tastet en aquests enllaços:

La mare t’estima (cançó de bressol)

Tastet de la 1a part

Tastet de la 2a part

La Rumba de l'empatia

Les cançons, també són un bon recurs per transmetre i memoritzar informació.

La Rumba de l’empatia és la presentació del Programa i un recurs que parla sobre les bases de l’empatia i la seva funció. Interpretada en Llengua de Signes Catalana (LSC) i també en sistema pictogràfic per fer-la accessible a tothom.

Acompanyada d’una guia didàctica amb la introducció al Programa i algunes activitats per treballar-les a Educació Primària: