El 20 de març, coincidint amb el Dia Mundial de la Felicitat, vaig començar una nova aventura a Verkami.

És el cinquè projecte que poso en marxa a través del crowdfunding o micromecenatge; primer van ser els contes de la Berta i després les Cartes d’entrenament, que ara em proposo fer en castellà i unes quantes més en català, que me’n queden ben poques!

M’esperen 40 dies, que és el que dura una campanya, carregats d’emocions! M’ho conec bé, i passarem de la il·lusió i l’entusiasme a l’ansietat i la preocupació, travessant moments d’incertesa, d’eufòria, de confiança, de frustració i de decepció. Per posar-hi consciència, he encetat un diari emocional amb #lacartadeldia, que m’acompanyarà durant tota aquesta etapa al meu Instagram.

He estat mecenes d’uns quants projectes com el meu i és fantàstic compartir tot el procés de veure néixer un producte fins rebre’l de recompensa. Podríem dir que només es tracta d’una compra anticipada, però no… és molt més que això!

És la confiança que dipositen els i les mecenes i el reconeixement i l’estima amb què ho rebem nosaltres, és l’espera pacient durant el seguiment del procés de producció, és l’esperança i la il·lusió dipositades durant la campanya, és sentir-se part del projecte, fent una aportació o fent-ne difusió… és difícil d’explicar en paraules. És una experiència que val la pena viure!

T’hi animes?

Si és així, m’hi pots acompanyar de diferents maneres:

  • Si vols unes Cartes d’entrenament i et pots esperar fins al maig a rebre-les, o les vols en castellà o qualsevol de les altres recompenses que ofereixo, no ho dubtis! Fest-te mecenes i si pot ser, avui mateix, que de verkami em diuen que si el projecte arrenca amb força, és molt més fàcil arribar a l’objectiu, jo en dic l’efecte bola de neu. I explica-ho! Comparteix l’enllaç amb més persones a qui els pugui interessar! Recorda que només rebràs la teva recompensa si arribem a l’objectiu, així funciona el micromecenatge, si no hi arribem, verkami et retornarà la teva aportació i la nostra aventura s’acabarà aquí.
  • Si ja tens les cartes i no en vols unes altres en castellà, o per regalar… pots compartir l’enllaç del projecte amb aquelles persones, escoles, associacions… a qui els pugui interessar. Així, on no arribo jo hi arribes tu!
  • Si no les tens ni les vols comprar… també em pots ajudar! Comparteix, comparteix… Per a mi, això és tan important com qualsevol aportació.